Contact

Contact

Laten we samen de mogelijkheden verkennen voor uw volgende rondreis, exotische droomvakantie, cruise,… U bent van harte welkom bij Evelyne in ons kantoor in Brugge, terwijl Jeroen en Aïcha flexibel zijn om op een andere locatie af te spreken. Zij wonen en werken in de regio Mechelen-Leuven.

Geef ons uw voorkeurstijden door (tussen 9 en 19 uur, van maandag tot en met zaterdag), zodat we een afspraak kunnen maken die u het beste uitkomt. Op deze manier vermijdt u wachttijden en hebben we alle tijd om uw reiswensen samen te bespreken.

Ons kantoor in Brugge bevindt zich in het Business Center Katelijnepoort (Flexbox) aan de hoek van de Ring en de Baron Ruzettelaan. Het is gemakkelijk bereikbaar, en er is gratis ondergrondse parkeergelegenheid. Bij uw bezoek staat er een heerlijk kopje koffie of iets fris voor u klaar.

Heeft u momenteel een druk schema? Geen probleem. U kunt ons ook telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Als alternatief kunt u uw aanvraag indienen via het contactformulier. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
We kijken ernaar uit u binnenkort te ontmoeten.


Tot binnenkort,
Jeroen, Evelyne en Aïcha

ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy.