Masters

Masters

Masters

Bij Masters in Travel zorgen we voor de meesterlijke uitvoering van uw reis. 
Onze standaard is maatwerk. Persoonlijke service is voor ons vanzelfsprekend. 

Evelyne Honorez en Jeroen Adriaenssens bundelen meer dan 5 decennia aan ervaring samen. Dankzij onze vele persoonlijke reiservaringen en uitgebreide kennis begrijpen we snel welk type reis, welke bestemming en reisbeleving bij u passen.

In een wereld waar mensen het druk hebben en overweldigd worden door het overaanbod aan reismogelijkheden, hechten velen waarde aan veiligheid en zekerheid.  Het organiseren van een reis is tijdrovend en brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Uw vakantie is de meest waardevolle tijd van het jaar waar u zo naar uitkijkt. Ons doel is om u zorgeloos op reis te laten gaan. We helpen u graag bij het plannen van een unieke reis die aansluit op uw wensen en budget.  Authenticiteit, out-of-the box denken, flexbiliteit en maatwerk staan centraal in onze aanpak.

We zijn gespecialiseerd in rondreizen, luxereizen, cruises en zakenreizen. Bij elke reis zal u onze persoonlijke aanpak kunnen ervaren.

Masters in Travel maakt deel uit van Travel Experts waardoor we erkende reisadviseurs zijn met de nodige licenties en garantieverzekeringen. Door onze uitstekende wereldwijde contacten kunt u bij ons genieten van interessante voorwaarden en een uitmuntende service. 

Zin om met ons kennis te maken en uw reiswensen te bespreken? 

Van harte welkom,

Evelyne, Jeroen en Aïcha

Masters in travel/
Evelyne Honorez
Zaakvoerder & Travel Designer
Vakantiereizen
leisure.mastersintravel@travel-experts.be
Tel. 0499/175655
Meer info over Evelyne
Over Evelyne

Van jongs af aan koesterde ik een grote fascinatie voor reisboeken en wereldkaarten en droomde ik van verre, exotische bestemmingen. De echte passie werd aangewakkerd toen ik op mijn 18e als uitwisselingsstudente met AFS naar Upstate New York vertrok. Die tijd daar was onvergetelijk en liet een blijvende indruk op me achter. Terug in België besloot ik mijn interesse in reizen om te zetten in een carrière. Ik studeerde Management Toerisme & Recreatie. Zo begon 'mijn reis' in de toeristische wereld.

Het verlangen om de wereld te zien en te beleven groeide gestaag. Deze prikkeling is er nog steeds, want eens je door de reismicrobe gebeten bent, laat het je nooit meer los. In het begin trok ik met mijn backpack naar alle uithoeken van de wereld: van Noorwegen tot Nieuw-Zeeland, van Chili tot Australië, van de VS tot Japan, en meer. Het avontuurlijke zit nog altijd in mijn genen, maar de rugzak heeft inmiddels plaatsgemaakt voor meer comfort en luxe.

Mijn voorliefde gaat uit naar een actieve natuurvakantie, een fly & drive, genieten van de sfeer op eilanden... De afwisseling van avontuur met rust, cultuur, een fijn kleinschalig boutique hotel en het genieten van lokale keuken waardeer ik enorm. Sinds een paar jaar heb ik ook de smaak van het cruisen te pakken.

Ik streef ernaar dagelijks unieke reiservaringen te creëren, waarbij klanten intens genieten van de bestemming en het gezelschap. Het ultieme geluksmoment voor mij is wanneer klanten jaren later laten weten hoe fantastisch en onvergetelijk hun reis was. Het delen in deze blijvende herinneringen maakt mij erg gelukkig.
Jeroen
Jeroen Adriaenssens
Zaakvoerder & Travel Designer
Zaken- en vakantiereizen
mastersintravel@travel-experts.be
Tel. 015/416476
Meer info over Jeroen
Over Jeroen

Ik heb het geluk gehad om talloze bijzondere plekken over de hele wereld te mogen bewonderen. In de afgelopen 20 jaar ben ik specifiek gefascineerd geraakt door Latijns Amerika. Dit continent heeft me betoverd met zijn ongelofelijk interessante culturen en adembenemende landschappen. Vooral de onmetelijke schoonheid van Patagonië heeft een blijvende indruk op me achtergelaten. Mijn expeditie naar Antarctica was een onvergetelijke droomreis die me steeds zal bij blijven. Ik voelde me er één met de natuur, net zoals in het fantastische nationale park van Torres del Paine in Zuid-Chile.

Wat nog op mijn lijstje staat om te bezoeken? Nieuw-Zeeland en Peru. Ik kijk er al erg naar uit om deze unieke bestemmingen te verkennen.

Mijn ultieme doel is om klanten herinneringen voor het leven te bezorgen. Het delen van mijn passie voor reizen en het mogelijk maken van onvergetelijke ervaringen geeft me enorm veel voldoening.
Aïsha
Aïcha Cierkens
Travel Designer
Zaken- en vakantiereizen
mastersintravel@travel-experts.be
Tel 015/416476
Meer info over Aïcha
Over Aïcha

In 2022 ben ik met veel enthousiasme gestart in de reissector, na mijn studies Toerisme en Hotelmanagement. Mijn meest memorabele reis tot nu toe was naar Thailand, een prachtige bestemming met een perfecte mix van natuur en cultuur. Mijn volgende droomreis staat al op de planning: een safari-ervaring in Tanzania gevolgd door ontspanning op Zanzibar. Cambodja en Indië staan ook hoog op mijn bucketlist.

Reizen is niet alleen mijn werk, maar vooral mijn passie, en ik wil deze passie graag met iedereen delen. Mijn gedrevenheid om de reiswereld te verkennen, stelt me in staat om onze klanten de beste ervaringen te bieden. Of het nu gaat om vakantie- of zakenreizen, ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat reizigers zonder zorgen kunnen vertrekken en volop kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

persoonlijke reiservaring

Afrika

Botswana - Egypte - Marokko - Mauritius - Namibië - Oeganda - Seychellen - Tanzania -Tunesië - Zimbabwe - Zuid-Afrika

Azië

Bahrein - Cambodja - China - Indië - Indonesië - Israël - Japan - Jordanië - Laos - Libanon - Maleisië - Oman - Rusland (Moskou en Sint Petersburg) - Singapore - Sri Lanka - Syrië - Thailand - Turkije - Verenigde Arabische Emiraten (Dubai en Abu Dhabi) - Vietnam

Europa

Andorra - Azoren - Balearen (Ibiza, Mallorca, Formentera) - Canarische Eilanden (Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote) - Corsica - Cyprus - Denemarken - Duitsland - Engeland - Finland - Frankrijk - Griekenland - Italië - Kanaaleilanden (Jersey en Guernsey) - Litouwen - Luxemburg - Madeira - Malta - Nederland - Noorwegen - Oostenrijk - Polen - Portugal - Sardinië - Sicilië - Slovenië - Spanje - Tsjechië - Zweden - Zwitserland 

Oceanië

Australië - Frans Polynesië - Nieuw-Zeeland

Amerika

Argentinië - Belize - Bolivië - Brazilië - Canada - Chili - Colombia - Costa Rica - Cuba - Dominica - Dominicaanse Republiek - Guadeloupe - Honduras - Jamaica - Kaaiman Eilanden - Mexico - Venezuela - Verenigde Staten

Antarctica
Antarctica - Falklandeilanden - South Georgia

bel ons

maak een afspraak

inschrijven nieuwsbrief

How do you want to travel?