Werkwijze

Werkwijze

UW GEPERSONALISEERDE REIS OP MAAT

Wat maakt een op maat gemaakte reis zo bijzonder? Het is de ultieme mogelijkheid om uw droomvakantie werkelijkheid te laten worden. In tegenstelling tot standaardprogramma's en vaste routes, creëren wij een reis die volledig is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, interesses en budget.

Ontdek de wereld op uw eigen ritme. U heeft de vrijheid om de bestemming te kiezen, te bepalen hoelang u op elke locatie verblijft en welke activiteiten u wilt ondernemen. Of u nu wilt ontspannen op prachtige stranden, historische bezienswaardigheden wilt verkennen, avontuurlijke excursies wilt maken, of wilt genieten van lokale culinaire hoogstandjes; wij zorgen ervoor dat uw reis aan al uw verwachtingen voldoet.

 

  • Once in a lifetime!

Een individuele rondreis is een herinnering voor het leven! Maar zelf een reis op maat uitstippelen is een heel tijdrovende klus. Waarom dit niet uitbesteden aan ons? Gedaan met avonden lang alles zelf uit te zoeken. Wij nemen alle zorgen uit handen zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw vakantie.

 

  • Dromen!

Op die manier hoeft u zich enkel bezig te houden met de leuke kanten van het uitstippelen: dromen, bespreken en geïnspireerd worden. De andere taken, zoals het uitzoeken, boeken en alles inplannen, doen wij voor u. Samen met u zorgen we ervoor dat uw droom een prachtige reis wordt en daarna een onvergetelijke herinnering.

 

  • Volledig op maat!

We leveren maatwerk in samenwerking met betrouwbare tour operators en lokale agenten, wat ons de zekerheid geeft dat alles vlekkeloos zal verlopen zonder zorgen. Daarnaast stellen we ook zelf reizen samen, waarbij we aandacht besteden aan de bestemming, de accommodatie en de prijs, om ervoor te zorgen dat elke reis perfect aansluit bij de individuele behoeften en verwachtingen van onze klanten.
 

  • Hoe gaan we te werk ?

1 Ontdekkings-gesprek

Welke reisdromen koestert u? Staat er een specifieke bestemming of reiservaring al geruime tijd op uw verlanglijst? Hoe ziet u uw reistempo en hoe wenst u de reis in te vullen? Deze punten overlopen we samen tijdens het eerste gesprek dat geheel kosteloos is.
Als blijkt dat we op dezelfde golflengte zitten en we kunnen aanbieden wat u wenst, fantastisch! Dan kunnen we samen beginnen met het vormgeven van uw reis. Voordat we van start gaan, vragen we voor nieuwe klanten een voorschot van 150 Euro per aanvraag, een ontwerpvergoeding zeg maar. Dit bedrag wordt bij boeking in mindering gebracht. Het uitwerken van een reis neemt nl heel wat tijd in beslag.  In ruil daarvoor ontvangt u een prachtige en uitgebreide offerte die perfect aansluit bij uw wensen.

2 Presentatie van de reis

Het voorstel wordt u per e-mail verstuurd, zodat u de tijd heeft om het op uw gemak te bekijken. Als u dat wenst, kunnen we het voorstel ook bespreken tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor of op een locatie die voor u handig is. Als er nog aanpassingen of finetuning nodig zijn, horen we dat graag. We streven ernaar om waar mogelijk opties te nemen.

3 Bevestiging en organisatie

Zodra u 100% tevreden bent met het voorgestelde reisplan, zetten we de reis in gang en bevestigen alles bij onze partners. Bij de definitieve reservering vragen we om een voorschot, waarvan het bedrag afhangt van de specifieke reis. Enkele weken voor vertrek, meestal zo'n 6 weken vooraf, ontvangt u de eindfactuur, vaak vergezeld van een handige checklist met praktische informatie over de reis en bestemming. Ongeveer twee weken voor vertrek nemen we contact met u op zodra de reisdocumenten beschikbaar zijn. Afhankelijk van de reis worden deze per e-mail verstuurd of persoonlijk met u doorgenomen.

Wenst u meer informatie of nog bijkomende extra's te reserveren vóór uw vertrek, dan staan wij altijd ter uw beschikking. Tijdens en na de reis kunt u eveneens op ons rekenen voor persoonlijke service en ondersteuning.

How do you want to travel?