blog

Aanbod

Lithouwen: Van een zomer vol gastronomisch genot tot architecturale uitkijktorens

Dat Litouwen ook tijdens de zomermaanden blijft verbazen en zowel avontuurlijke zielen als fijnproevers maar al te graag ontvangt, bewijst het verrassende aanbod. Wat denk je bijvoorbeeld van avontuurlijke wandelpaden langs uitkijktorens? Of een wandeling langs de Dode Duinen?  

Hapag-Lloyd cruises: Expeditie Alaska – Inside Passage

De Inside Passage is een labyrint van fjorden en is vanwege de beschutte ligging niet blootgesteld aan de ruwe zeeën van de Stille Oceaan.

Hapag-Lloyd cruises: Japan

Ervaar de vier belangrijkste eilanden van Japan in één reis: Hokkaido, Honshu, Shikoku en Kyushu- met een omweg naar het levendige Zuid-Korea. Wanneer u rond Japan reist, zullen zelfs Azië-kenners nieuw terrein ontdekken, omdat u het land bijzonder goed leert kennen, van klassiekers tot insidertips.

Hapag-Lloyd cruises: Van de Atlantische eilanden naar het noorden van Spanje

Verken de fantastische landschappen op de eilanden verspreid over de Atlantische Oceaan voordat u verwelkomd wordt door de unieke flair langs de Portugese en Spaanse kust.

Hapag-Lloyd cruises: Island hopping Canarische eilanden

Ontdek de gevarieerde eilandwereld van de Canarische eilanden. Ze verwelkomen je in de Atlanische Ocean met lange zandstranden, fascinerende rotslandschappen en exotische vegetatie. Laat u betoveren door de onvergelijkbare flair en dromerige momenten.

Hapag-Lloyd cruises: Expeditie cruise Chileense Fjorden

Zet koers naar de natuurwonderen aan het einde van de wereld. Verheug je op een spectaculaire route door het noordelijke en zuidelijke fjordlabyrint van Chili, met gigantische gletsjers en gevarieerde fauna.

Hapag-Lloyd cruises: Cruise Griekse charme en trendy Istandbul

Stap aan boord van het beste cruiseschip ter wereld en begin jouw reis langs de Griekse kust richting de Bosporus. Ontdek de pittoreske havens en adembenemende baaien, elk doordrenkt met de mediterrane flair.

Hapag-Lloyd cruises: Groenland, Newfoundland en St Lawrence Rivier

Stap aan boord aan de HANSEATIC inspiration en begin jouw avontuur tussen het stralend ijs en weelderige groene bossen. De ontdekkingsroute begint in het Groenlandse Noordpoolgebied.

Hapag-Lloyd cruises: Schatten van de Baltische Zee

De archipel van Stockholm, het historische Tallinn en de Koerse Schoorwal zijn slechts enkele hoogtepunten van deze reis. Er wacht jou een fantastische route die je dichter bij de mooiste steden aan de Oostzee brengt.

Hapag-Lloyd cruises: Grand expedition route Antarctica

Het witte landschap aan het einde van de wereld is het begin van wat waarschijnlijk het grootste avontuur van je leven wordt: Antarctica, het zesde continent. Je ontdekt er ijsbergen in de vreemdste vormen en glinsterende gletsjers en fjorden.

3 fantastische manieren om Noorwegen te ontdekken

Ontdek wat er te ontdekken valt in het prachtige Noorwegen!

Persoonlijke reiservaring van Jeroen: 
Op expeditiecruise naar Antarctica

Antarctica, het officieuze 6de continent, is met geen pen te beschrijven. Gewoon één keer voet zetten op dit magische continent is een ervaring op zich. Het samenzijn met de woeste natuur, het grillige klimaat en de unieke fauna is onvergelijkbaar. Elke dag brengt nieuwe verrassingen, van de blauwe ijsbergen tot de ontmoetingen met pinguïns, walvissen en zeehonden. Antarctica houdt zijn geheimen goed verborgen, wat zorgt voor een blijvend gevoel van mysterie en avontuur. Je kan je er nooit helemaal op voorbereiden. Dat maakt het één van de meest uitdagende bestemmingen en zo’n expeditiecruise één van de meest bijzondere avonturen ter wereld.

Vorig jaar in januari 2023 vertrok ik  op een 16-daagse expeditiecruise met de Duitse cruisemaatschappij Hapag Lloyd, vertrekkend vanuit Ushuaïa.

Safari Zuid-Afrika : Spot de Big 5 aan een uitzonderlijke prijs!

Wegens het enorm succes de voorbije jaren lanceren we deze unieke safari-promotie opnieuw!

Familiereizen

Laat je kinderen van de wereld proeven en beleef samen onvergetelijke avonturen. 

Zuid-Bolivië, een magische plek

Mensen vragen me wel eens “Wat is de mooiste bestemming die je gezien hebt?”. Hmmm, die vraag kan ik echt niet beantwoorden met maar één plaats. Door mijn passie voor reizen en mijn job heb ik het geluk gehad om heel wat prachtige plaatsen te bezoeken en te ontdekken.

Mayotte, een onbekende parel in de Indische Oceaan

Ondertussen ben ik al bijna 25 jaar als reisagent aan het werk. Nog steeds vind ik mijn job even boeiend als in het begin. Nee, eigenlijk nóg boeiender! Ondertussen heb ik al een aardig deel van de wereld gezien en heb ik al heel wat van mijn bucket list mogen afvinken. Maar toch wordt ‘mijn verlanglijstje’ steeds groter. Herken je dit gevoel ook? Hoe meer je reist en hoe meer je met reizen bezig bent, hoe meer het smaakt naar méér!

How do you want to travel?