Corporate travel

Corporate travel

Zakenreizen, efficiënt en zorgeloos

Business Travel

Zakenreizen zijn van cruciaal belang bij het ontplooien van uw internationale ambities. Wij adviseren bedrijven met het plannen van de buitenlandse verplaatsingen van hun management en medewerkers. Onze klanten waarderen onze no-nonsense aanpak en persoonlijk service. We besparen u veel tijd door uw zakenreizen tot in de puntjes te verzorgen. Het is voor ons van het allergrootste belang om voor u de reis uit te stippelen om uw  investering mee te optimaliseren. 

Dankzij onze jarenlange kennis en expertise, gecombineerd met persoonlijke service, zorgen wij ervoor dat elke zakenreis vlekkeloos verloopt. De zekerheid dat u tijdens uw reis altijd op onze hulp kunt rekenen, vormt natuurlijk een essentieel onderdeel van onze service. We zijn ook buiten de kantooruren bereikbaar mocht er een onverwachte gebeurtenis zich voordoen tijdens uw reis. Hierdoor kan zich volledig richten op uw zakenrelaties. Als onafhankelijke reisadviseurs boeken we de reis die bij u past en dragen we samen bij aan het succes van elke zakenreis!

Incentive reizen

Voor bedrijven die hun personeel willen belonen voor hun toewijding en prestaties gedurende het jaar, creëren we graag een onvergetelijke reis. Een ervaring die onder collega’s besproken zal worden, een blijvende herinnering en een bron van motivatie voor iedereen.  Wij nemen de volledige regie in handen zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. 

5 redenen om uw zakenreis door ons te laten regelen

  1. Persoonlijke aanpak
  2. Onafhankelijk advies van experten in zakenreizen
  3. 24/7 bereikbaarheid
  4. Gemoedsrust en veiligheid
  5. Gedetailleerde rapportage
     

 

bel ons

maak een afspraak

inschrijven nieuwsbrief

How do you want to travel?