Luxury holiday

Luxury holiday

Luxe reizen, geniet & relax

Luxe & beleving

Bij Masters in Travel betekent luxe méér dan louter het meest luxueuze hotel; het omvat een totale luxe ervaring. Elk aspect van uw reis wordt zorgvuldig samengesteld om aan uw hoogste verwachtingen te voldoen. Laat ons u begeleiden naar plekken die uw verbeelding te boven gaan, waar luxe niet alleen een ervaring is, maar een levensstijl.

VIP Service

Onze toewijding aan uw comfort gaat verder dan de bestemming en accommodatie. Geniet van VIP-service van begin tot eind. Van privévervoer en persoonlijke gidsen tot exclusieve toegang tot culturele bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes. We zorgen ervoor dat elke stap van uw reis onvergetelijk is.

Reis op maat

Uw reis moet een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Of het nu gaat om een rondreis met het gezin, een avontuurlijke expeditie of een romantische vakantie met z’n twee, wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke reisdromen werkelijkheid worden.

Huwelijksreizen

Jullie huwelijk is een belangrijk moment waar jullie lang naar hebben uitgekeken. Het vraagt heel wat voorbereiding. Alles moet namelijk tot in de puntjes geregeld zijn. De kers op de taart is jullie huwelijksreis. Samen genieten van elkaar, fantastische momenten beleven, ontspannen in een prachtige en romantische omgeving, logeren op een unieke locatie,…  Vertel ons jullie reisdromen en we bezorgen jullie een vakantie zonder zorgen zodat jullie tijdens de reis ten volle van elkaar en van de bestemming kunnen genieten.

Golfreizen

We brengen u naar de meest prestigieuze golfbestemmingen over de hele wereld, van glooiende greens met een adembenemend uitzicht tot iconische banen die tot de verbeelding spreken. Onze selectie van bestemmingen belooft een golfervaring die de zintuigen prikkelt en uw passie voor de sport naar nieuwe hoogten tilt.
Wij zijn beschikbaar om elke fase van uw golfervaring te organiseren, van het boeken van uw tee times tot het suggereren van lokale culinaire hoogtepunten. U hoeft zich alleen te concentreren op het genieten van perfecte slagen, terwijl wij de rest voor u regelen.

Virtuoso

Als Travel Experts zijn we fier deel uit te maken van het gerenommeerde netwerk Virtuoso dat wereldwijd connecties heeft. Hierdoor genieten onze klanten in heel wat hotels en resorts van exclusieve voordelen, zoals bv gratis ontbijt, upgrade van kamertype, toegang tot de club level, vroege check-in en late check-out, een nacht gratis verblijf… (voordelen zijn afhankelijk van het hotel).

5 top bestemmingen

  1. Seychellen
  2. Frans-Polynesië
  3. Dubai
  4. Schotland
  5. Maleisië

Onze partners

St Regis
Small luxury hotels of the world
Rocco Forte
Relais & Chateaux
One & Only
Mandarin Oriental
The Leading Hotels
Kempinski
Jumeirah
Fairmont
Belmond
Aman
Virtuoso

bel ons

maak een afspraak

inschrijven nieuwsbrief

How do you want to travel?