unique memories

unique memories

Jouw droomreis op maat


Unieke reisbelevingen

Heeft u ook zo'n verlanglijst met droombelevingen? Denk aan die unieke reis die u wilt maken wanneer u 50 wordt, met pensioen gaat, om uw huwelijksverjaardag te vieren, of gewoon zonder specifieke reden. Het is al fantastisch om even weg te dromen en te mijmeren over die bijzondere logeerplek of ervaring. Misschien blijft het voorlopig bij dromen, maar hopelijk mag u die speciale beleving ooit van uw bucketlist afstrepen. Droomt u even met ons mee?

Betoverende overnachtingen op unieke locaties

Stel u voor... U bevindt zich op 3.650 meter hoogte, omringd door een verblindende zoutvlakte van 10.582 km2. De magische Salar de Uyuni in Zuid-Bolivië, 's werelds grootste zoutmeer, biedt een onvergetelijk verblijf in een deluxe airstream. Onder een miljoenen-sterrenhemel geniet u van een cocktail terwijl uw privé-kok een heerlijk diner bereidt. De stilte is indrukwekkend, een moment om nooit te vergeten.

Of beeld u zich in dat u wakker wordt in een luxe tent midden in de uitgestrekte rode zandwoestijn van de Australische Outback. Bij zonsopgang transformeert de grootste monoliet ter wereld, Ayers Rock of Uluru, in een kleurenpracht van donkerrood tot roze, paars, bruin en zwart. Een ochtendwandeling rond deze enorme rots is een aanrader voor een onvergetelijk glamping avontuur.

En wat dacht u van een overnachting in een luxe boomhut midden in de Afrikaanse savanne? Op uw terras geniet u van een sundowner bij een prachtige zonsondergang, omringd door geuren, kleuren en het geluid van dieren. Een ervaring die u sprakeloos maakt.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van unieke droomlocaties waar u wakker wilt worden. Denk aan een ijshotel, glazen iglo of wildernishut in Lapland, hopelijk onder het noorderlicht. Of een ranch in Noordwest-USA om het leven van de cowboys te ervaren. In Argentinië kunt u verblijven op een estancia met gaucho's (Argentijnse cowboys). Ervaar een overwater bungalow in Frans-Polynesië, of ga terug naar de basis en logeer in een tempel in Tibet, Nepal of Japan. Eén ding is zeker... zo'n unieke overnachting blijft u voor altijd bij!

Ontdekreizen met een persoonlijke toets

Dé reistrend momenteel is reizen om te ontdekken, te proeven, andere culturen te leren kennen, verrast te worden, unieke fauna en flora te zien,… Iedereen doet dit liefst op zijn eigen manier. Afhankelijk van uw wensen werken we heel graag een persoonlijk programma uit. Enkele speciale ‘once-in-a-lifetime’ belevingen geven uw reis beslist een extra touch. Het zijn de hoogtepunten die u reis uniek en onvergetelijk maken.
Zo kan u de gorilla’s observeren in Oeganda, zwemmen met citroenhaaien en mantaroggen in Frans Polynesië, op wandelsafari gaan in Zambia,…
In Groenland maakt u kennis met de Inuit, de oorspronkelijke bewoners van Sisimiut. U rijgt een inzicht in hun dagelijks leven dat nauw verbonden is met de jacht en de visvangst. In Ecuador kan u de lokale Nizag gemeenschap bezoeken. Na een trektocht te paard door de Andes bereidt u  samen het avondeten. Onvergetelijk.
De lijst met unieke activiteiten is eindeloos: van een helikoptervlucht met gletsjerlanding op Mount Cook in Nieuw-Zeeland, paardrijden in Mongolië, een rit per vintage vespa in de niet toeristische regio rond Saigon tot een ballonvaart over de duinen in Namibië..

Magische treinreizen over de hele wereld

De magie van het doorkruisen van een land per trein blijft velen betoveren. Terwijl u leest, kennis maakt met medepassagiers of mijmerend door het raam naar buiten staart, glijdt het landschap voorbij. Van steden naar dorpen en vervolgens naar uitgestrekte niemandslanden. Met wat geluk wordt dit alles begeleid door een prachtige zonsondergang. Wiegend wordt in slaap gesust door het ritmische geluid van de trein.

Veel treinen bieden speciale lounge wagons met panoramabeglazing voor een 360-graden uitzicht vanuit uw zetel, zodat u optimaal van het landschap kunt genieten. Soms wordt er uitleg gegeven over bezienswaardigheden onderweg. Unieke treinreizen wachten op ontdekkers in alle uithoeken van de wereld, waaronder de Indian Pacific en The Ghan in Australië, de Rocky Mountaineer in Canada, The Shongololo Express in Zuid-Afrika.

Voor wie het summum wil ervaren, zijn er luxe treinen zoals de Venice Simplon Orient Express tussen Parijs en Venetië, de Hiram Bingham in Peru, de Belmond Royal Scotsman in Schotland, en The Maharajas Express in India.

5 top bestemmingen

  1. Oeganda
  2. Ecuador en Galapagos
  3. Nieuw-Zeeland
  4. Alaska
  5. Mongolië

bel ons

maak een afspraak

inschrijven nieuwsbrief

How do you want to travel?