explore the world

explore the world

ONTDEK DE WERELD TIJDENS EEN RONDREIS

Rondreis op maat

Wat maakt een rondreis op maat nu zo speciaal? Het is de ultieme manier om uw droomvakantie werkelijkheid te maken. Uw reis wordt niet beperkt door standaardprogramma’s en vaste routes. In plaats daarvan stellen wij een reis samen die volledig is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, interesses en budget.

Ontdek de wereld op uw eigen tempo met een rondreis op maat. U heeft de vrijheid om de bestemming te kiezen, hoe lang u op elke locatie verblijft en welke activiteiten u doet. Historische bezienswaardigheden verkennen, avontuurlijke excursies maken, genieten van lokale culinaire hoogstandjes en tussendoor wat ontspannen op een prachtig strand … wij zorgen ervoor dat uw reis aan al uw verwachtingen voldoet.

Rondreis per huurwagen

Voor wie vrijheid op reis belangrijk is, kiest best voor een rondreis per huurwagen. Zo ziet u meer van uw reisbestemming en dit op uw eigen ritme. U bepaalt zelf uw route en stopt waar en wanneer u dat wenst. Heerlijk toch?

De verblijfplaatsen worden vooraf gereserveerd. Zo kunt u optimaal genieten van de bestemming. U logeert er in gezellige boutiquehotels of B&B’s, in luxehotels of eco-resorts, agriturismo’s of glamping verblijven,… of een combinatie.

Dankzij onze goede samenwerking met betrouwbare autoverhuurbedrijven, reist u helemaal zonder zorgen.

We bespreken samen uw reisplannen. De tips & tricks over leuke stopplaatsen onderweg, prachtige autoroutes,… krijgt u er zo bij.

Rondreis in groep of met privégids en -chauffeur

Een rondreis met gids biedt heel wat voordelen. U hoeft zelf niet veel te plannen. Alles wordt voor u geregeld. Tijdens de reis komt u heel wat te weten over uw reisbestemming.
Vindt u het fijn om andere medereizigers te leren kennen? Dan vinden we vast wel de geschikte groepsreis voor u. Dit kan zowel in Nederlandstalig gezelschap of in een internationale groep.

Wenst u met uw eigen reisgezelschap graag de begeleiding tijdens de reis maar bent u liever niet gebonden aan een vast programma of afreisdata? Dan is een rondreis met privégids en -chauffeur de beste optie. Ter plaatse toont de locale gids u met veel passie zijn of haar land. We bespreken samen uw reiswensen qua bestemming, route, activiteiten, accommodaties,… U beslist zelf hoe druk u het programma wenst en wanneer u wil reizen. We vertalen alles in een op maat gemaakte rondreis.

Op citytrip dichtbij of ver weg


Iedereen verlangt wel eens naar een korte break. Pak voor een paar dagen uw koffers en dompel uzelf onder in een andere cultuur, verken een andere stad... De mogelijkheden zijn eindeloos en het aanbod aan bezienswaardigheden en activiteiten eveneens. Niet alleen het transport en het hotel, maar ook de 
transferts, citypassen, toegangstickets, begeleide excursies, voorstellingen,… kunnen we voor u regelen. Heel wat leuke tips voor bezienswaardigheden en restaurants bezorgen we er graag bij.

5 Top bestemmingen

  1. West-USA
  2. Zuid-Afrika
  3. Japan
  4. Italië
  5. Oman

bel ons

maak een afspraak

inschrijven nieuwsbrief

How do you want to travel?