family together

family together

REIZEN MET KINDEREN VOOR JONG EN OUD

Samen met uw gezin van de wereld proeven

Laat uw kinderen van de wereld proeven en beleef samen onvergetelijke ervaringen. Deze unieke en intense momenten brengen uw gezin dichter bij elkaar en doen u een leven lang nagenieten.
Een reis met kinderen vergt een zeer goede voorbereiding. Niet alleen de keuze van de bestemming is belangrijk maar ook de invulling van het programma, de afstanden, de aangepaste accommodaties,... krijgen extra aandacht.
Laten we samen uw wensen en plannen bespreken. Vervolgens vertalen we deze met veel plezier naar een unieke reisbeleving vol afwisseling, met leuke activiteiten voor de kinderen, kindvriendelijke hotels en lodges,... helemaal op maat en afgestemd op het ritme van uw gezin. Avontuur met voldoende comfort of luxe, precies zoals u dat wenst.

Multi-generatie reizen: samen herinneringen maken

Ontdek de vreugde van reizen met verschillende generaties binnen uw familie en creëer blijvende herinneringen die van generatie op generatie worden doorgegeven. Een multigeneratiereis biedt de unieke mogelijkheid om de banden te versterken, gezamenlijke avonturen te beleven en samen te genieten van diverse bestemmingen.
Deze reizen stellen we zorgvuldig samen om aan de diverse interesses en behoeften van elke generatie te voldoen. Van kindvriendelijke activiteiten tot accommodaties die geschikt zijn voor alle leeftijden. Wij zorgen ervoor dat uw reis perfect is afgestemd op de unieke samenstelling van uw familie zodat jullie unieke herinneringen kunnen creëren die nog lang zullen bijblijven.

Op cruisevakantie met het gezin, een droom voor kinderen

Steeds meer gezinnen ontdekken de wereld van het cruisen. Bij heel wat rederijen zijn de nieuwste schepen volledig uitgerust voor families. De kinderen  beleven aan boord een onvergetelijke tijd door het grote aanbod aan ontspanningsmogelijkheden en faciliteiten. Bovendien is het een zeer leuke en comfortabele manier om met het gezin de wereld te verkennen. U kan dit doen op eigen houtje of met een excursie van de rederij. Cruisen met kinderen is rondreizen met veel fun en afwisseling aan een betaalbare prijs. Kinderen jonger dan 18 jaar die op dezelfde kajuit als de ouders logeren, betalen soms enkel de havengelden. Vooral de rederijen MSC, AIDA, Norwegian Cruise Line, Costa Cruises, Royal Caribbean en Celebrity Cruises bieden familievriendelijke cruises aan.

Samen sporten, ontspannen en genieten

Met Club Med beleeft u een fantastische all-in vakantie op hoogstaand niveau. Door de vele inbegrepen sporten en activiteiten, de animatie en miniclubs, de fijne en zeer gevarieerde keuken, de hartelijke service,... is het op en top genieten. Voor de allerkleinsten is er in bepaalde clubdorpen een baby-opvang met alle aangepaste voorzieningen. Tijdens uw wintersportvakantie zijn skipas en ski- en snowboardlessen steeds inbegrepen.


5 top bestemmingen

  1. Azoren
  2. Tanzania
  3. Costa Rica
  4. Thailand
  5. Sri Lanka

bel ons

maak een afspraak

inschrijven nieuwsbrief

How do you want to travel?