reisverhalen

reisverhalen-banner
Familiereizen

Familiereizen

Laat je kinderen van de wereld proeven en beleef samen onvergetelijke avonturen. 

Reeds vele jaren organiseer ik familiereizen op maat, zowel voor families met kleine kinderen als met tieners en jongvolwassenen. Ook ‘multi-generatie’-reizen waarbij de grootouders met hun kinderen en kleinkinderen samen een onvergetelijke vakantie beleven. Ik vind het fantastisch om een unieke reis uit te werken en te organiseren, volgens de wensen en het ritme van de klanten. 

 

Bel of mail me voor meer info & reservatie
0499 17 56 55 | evelyne.h@travel-experts.be

 

Deze unieke en intense momenten brengen je als gezin of familie dichter bij elkaar en doen jullie een leven lang nagenieten.

Een reis met kinderen vraagt een zeer goede voorbereiding. Niet alleen is de keuze van de bestemming belangrijk, ook aan de invulling van het programma, de afstanden, de aangepaste accommodaties,... wordt extra aandacht besteed.

Hiermee hou ik alvast rekening bij het plannen van een familiereis:

. Beperkte afstanden! Kinderen vinden lange autoritten, verschillende binnenlandse vluchten,… in één reis niet zo fijn. Daarom is het vaak beter de routes wat in te korten en iets langer ter plaatse te blijven. 

. Afwisseling. Heel wat kinderen vinden het fantastisch om te ontdekken, iets nieuws te proberen, mee te helpen. Ook het contact met dieren vinden ze meestal heel tof. Een dag meehelpen op een lokale boerderij in Senegal, met de lama’s gaan wandelen in Peru, olifanten verzorgen in Thailand, pasta maken in Italië…zullen ze niet snel vergeten.

. Avontuur en adrenaline. Niet alleen de kinderen maar ook de ouders en zelfs de grootouders vinden sportieve activiteiten super: zipline, canyoning, rafting, sandboarding, fietsen, een trekking,… Het zijn vaak één van de hoogtepunten van de reis. 

. Aangepaste accommodatie. Glamping, slapen in een boomhut, een leuke safari lodge gericht op families,…of zelfs een overnachting bij de lokale bevolking… Heel wat hotels, resorts and lodges bieden speciale ‘educational programs’ aan waarbij hun kleine gasten op een leuke manier meer te weten komen over de bestemming: de fauna & flora, de lokale keuken,…

De foto’s en berichten die ik tijdens en na de reis van klanten ontvang, doen me steeds meegenieten van hun reis. Onlangs kreeg ik een heel fijne mail van klanten die met hun gezin door Zuid-Afrika reisden: 'Dag Evelyne, ik wou je nog laten weten dat we een prachtige reis hebben beleefd. De tip om nabij Wilderness de peninsula mee te nemen, was schitterend. Elke dag bracht mooie ervaringen mee en elk verblijf ondersteunde het gevoel dat bij een bepaalde locatie hoorde. … Bedankt om ons herinneringen te laten creëren die een leven lang zullen meegaan.'

Ik vind het fantastisch om reisdromen te realiseren en herinneringen te creëren.

De voorbije jaren reserveerde ik heel wat familiereizen naar oa USA & Canada, Costa Rica, Nicaragua, Zuid-Afrika, Namibië, Griekenland, Spanje, Italië, Thailand, Vietnam & Cambodja, Sri Lanka, Noorwegen, Mexico, Slovenië & Kroatië, Tanzania, de Azoren,… De meeste bestemmingen heb ik zelf bezocht.

Momenteel wordt er opnieuw vroeg gereserveerd. Plan tijdig jullie reis voor 2023.

 

Bel of mail me voor meer info & reservatie
0499 17 56 55 | evelyne.h@travel-experts.be

 

Bekijk hier de reviews over familiereizen: 
https://www.evelynehonorez.be/reviews

 

Familiereizen

How do you want to travel?