wonder-wander-repeat

wonder, wander, repeat

Reischeque

Wil u iemand blij maken met een speciaal cadeau? Haal dan een prachtige reischeque en verras uw familie, vriend(en), collega, buur,… met een dosis vakantieplezier of avontuur. Succes gegarandeerd!

De reischeque is een jaar geldig. U bepaalt zelf het bedrag. De ontvanger kan de cheque gebruiken voor elke gewenste reis.

Als langskomen niet handig is, kunt u de reischeque eenvoudig bestellen via het contactformulier of per e-mail. Het bedrag kan per overschrijving worden geregeld, en de reischeque wordt vervolgens per post verzonden.

Geschenkenlijst

Een huwelijksreis vormt een prachtige afsluiting van jullie huwelijksfeest. Laten we samen jullie droomreis bespreken, zodat wij voor jullie een onvergetelijke ervaring kunnen creëren met leuke extra's en verrassingen, volledig afgestemd op jullie wensen en tot in de puntjes geregeld.

Heeft u binnenkort iets te vieren, zoals een verjaardag, pensioenviering, huwelijksverjaardag, of een andere speciale gelegenheid? Verwen uzelf met een prachtige reis!

Als u nog op zoek bent naar een originele huwelijks- of geschenkenlijst, hoeft u niet verder te zoeken. Geef uw genodigden de kans om een deeltje van de reis te sponsoren via een online geschenkenlijst. We kunnen deze lijst personaliseren met een persoonlijke tekst en foto's van jullie en de reisbestemming, wat het extra origineel maakt.

Afhankelijk van uw keuze kunnen familie en vrienden bijvoorbeeld een overnachting, een excursie, een diner op het strand, een massage, een deel van de vlucht, en meer cadeau doen. Op deze manier kunnen uw gasten op een bijzondere manier deelnemen aan uw reiservaring.

bestel een reischeque

How do you want to travel?