reviews

reviews

Actieve rondreis in Nieuw-Zeeland

Mijn tweede Intrepid-reis ging deze keer naar Nieuw-Zeeland. Ik combineerde ze met een bezoek aan Australische vrienden in Brisbane die ik tijdens een vorige reis had leren kennen. Het was een hartelijk terugzien. In Nieuw-Zeeland trof ik het opnieuw met een super groep. De reis door het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland was fantastisch: de helderblauwe meren, de bergtochten, de supervriendelijke locals,... Voor het noorden keer ik ooit nog eens terug. Bedankt voor de super reis, Evelyne!

Sylvie Goris

4 weken avontuur in Australië

Onze reis naar Australië was fantastisch! De 'Great Barrier Reef' zien was onze absolute prioriteit, dus begonnen we onze reis in Queensland. Van Brisbane reden we langs de kust omhoog tot in Cairns. Ongelooflijk mooi! De wilde natuur, de dieren, de vriendelijke mensen... Het surfen, duiken, snorkelen,... was super! Daarna maakten we een 4X4 safari tour in de Red Center en op het einde verbleven we nog een week in Sydney. Alles was prima georganiseerd. Het programma was aangepast aan onze persoonlijke voorkeuren. Evelyne heeft vanaf het eerste gesprek naar onze wensen geluisterd en heeft ons, door haar persoonlijke reiservaring, zoveel tips gegeven zodat we maximaal van de reis konden genieten! We zouden zeker aan iedereen aanraden om samen met zo een ervaren iemand te werken.

Tim en Sara Vandensteendam

Roadtrip Nieuw-Zeeland

Onze reis naar Nieuw-Zeeland was onvergetelijk! We reisden 5 weken rond op het noorder- en zuidereiland. Daar Evelyne er zelf 2 x geweest was, bezochten we ook prachtige, minder toeristische plaatsen, zoals de Catlins in het uiterste zuiden. De geboekte excursies en de afwisseling van hotels met B&B's waren zeer goed. De overnachting op een actieve schapenboerderij was uniek! Heel erg bedankt Evelyne!

Donald en Jeannine

How do you want to travel?