reviews

reviews

Actieve rondreis in Nicaragua

We waren op zoek naar unieke reis buiten Europa. Evelyne belde ons, na een mailtje, spontaan op om te luisteren naar onze wensen en eerdere reiservaringen. Zo kwam ze met het voorstel om naar Nicaragua te reizen, een (nog) niet zo toeristische bestemming met een mix van natuur, avontuur & cultuur. We waren meteen enthousiast toen we samen de reis bekeken, vooral omdat die echt aansloot bij onze wensen. Het was voor ons de eerste keer dat we op reis gingen met een reisbureau en dankzij Evelyne is dit zeker voor herhaling vatbaar. Alles was tot in de puntjes geregeld en georganiseerd. 

Bij aankomst werden we opgehaald en naar ons eerst hotel gebracht, de volgende morgen kregen we onze huurauto aan het hotel afgeleverd. Helemaal klaar voor onze self-drive door Nicaragua. De variatie tijdens deze reis was voor ons ideaal. We konden genieten van natuur, cultuur en actieve avonturen zoals ziplinen, hikings, surfen en als hoogtepunt het volcanoboarden. Zeker aan te raden voor iedereen die op zoek is naar wat extra uitdaging en avontuur. Dank je wel Evelyne om deze reis aan ons voor te stellen, alles te organiseren en steeds klaar te staan om onze vragen te beantwoorden. We hadden een onvergetelijke ervaring.  

Justine en Robrecht

Honeymoon in Cabo Verde

Onze huwelijksreis naar Kaapverdië (eiland Santiago) was FANTASTISCH! Onze allereerste reis buiten onze comfortzone...
Evelyne heeft dit alles voor ons perfect georganiseerd, slechts een drietal weken voor ons huwelijk. Ook vooraf was er een perfecte communicatie én begeleiding. Alles was heel duidelijk en het voorstelde programma werd ook vlekkeloos ter plaatse uitgevoerd. Onze gids was perfect Engelstalig en we beschikten over een vaste chauffeur. 
In Santiago (hoofdstad) voelden we ons echt op ons gemak. De lokale bevolking daar was vriendelijk, bepaalde eerder wat teruggetrokken. Onze hotels waren beiden top: ontbijt super lekker en een zeer gevarieerd aanbod, kamer met alle comfort en met beloofde zeezichten. Ook alles in overeenstemming met hoe het voorgesteld werd op voorhand. We lunchten/dineerden meestal heel goedkoop buiten het hotel bij de lokale horeca en dat beviel ons heel erg. Tarrafal is zeer charmant! Klein gezellig dorpje met mooie baai waar de vissers elke dag druk in de weer zijn. Mooi en typisch tafereel van Kaapverdië.  Er is ook een charmante strandbar. 
We doen in de toekomst zeker nog beroep op jou Evelyne! Blij je te leren kennen. En vooral héél erg bedankt om ons zo’n mooi voorstel te doen op zo’n mooie bestemming die voor ons vooral heel onbekend was!

Frederik en Mieke

 

Relax vakantie op Kreta

Bij het plannen van onze reis vond ik het wat moeilijk. Online kijk je op een website van hotels, ze zien er mooi uit maar dan lees je de reviews... Toen we de gegevens van Evelyne via een kennis kregen, contacteerden we haar. Met hulp van Evelyne waren we vertrokken voor het plannen van onze ideale reis. 
Mijn man en ik wilden een rustvakantie, een leuk en klein hotelletje,... en een bestemming waar we wat toffe activiteiten konden doen. En de reis ging naar... Kretaaaa! 
We hebben een stressvrije vlucht gehad. De transfert naar het hotel verliep ook vlot. Het hotel was zoals gevraagd klein, modern en rustgevend. We hebben 5 dagen een quad gehuurd. Dat is zeker een aanrader! Zo hebben we veel kunnen bezoeken en zien van Kreta. 
Bedankt Evelyne! Volgend jaar boeken we zeker opnieuw ons droomreisje (huwelijksreis 🧡)

Jeroen en Bieke Colpaert

Met mijn twee dochters relaxen in Kreta

We hebben reeds meerdere vakanties bij Evelyne geboekt. Telkens kregen we een uitstekende service met een persoonlijke aanpak, super hotels én altijd goede tips qua bezienswaardigheden  en eetgelegenheden. Zo ook voor deze reis naar Kreta, samen met mijn twee dochters. Ik kan Evelyne aan iedereen aanbevelen.

Carine Vandermeersch

Relaxen in Senegal

Onze reis naar Senegal was tot in de puntjes voorbereid: vanaf de luchthaven, de transferts naar de verschillende hotels, de excursies,... tot onze thuiskomst. We konden voor het eerst het Afrikaanse continent  in al haar facetten ontdekken, zonder zorgen. Ook de hotels die Evelyne voor ons uitkoos waren top: Les Palétuviers en Le Lamantin. Dankzij de goede organisatie door Evelyne beleefden we een prachtige reis!

Matthias en Evelyne

How do you want to travel?