blog

Reisverhalen

3 fantastische manieren om Noorwegen te ontdekken

Ontdek wat er te ontdekken valt in het prachtige Noorwegen!

Persoonlijke reiservaring van Jeroen: 
Op expeditiecruise naar Antarctica

Antarctica, het officieuze 6de continent, is met geen pen te beschrijven. Gewoon één keer voet zetten op dit magische continent is een ervaring op zich. Het samenzijn met de woeste natuur, het grillige klimaat en de unieke fauna is onvergelijkbaar. Elke dag brengt nieuwe verrassingen, van de blauwe ijsbergen tot de ontmoetingen met pinguïns, walvissen en zeehonden. Antarctica houdt zijn geheimen goed verborgen, wat zorgt voor een blijvend gevoel van mysterie en avontuur. Je kan je er nooit helemaal op voorbereiden. Dat maakt het één van de meest uitdagende bestemmingen en zo’n expeditiecruise één van de meest bijzondere avonturen ter wereld.

Vorig jaar in januari 2023 vertrok ik  op een 16-daagse expeditiecruise met de Duitse cruisemaatschappij Hapag Lloyd, vertrekkend vanuit Ushuaïa.

Safari Zuid-Afrika : Spot de Big 5 aan een uitzonderlijke prijs!

Wegens het enorm succes de voorbije jaren lanceren we deze unieke safari-promotie opnieuw!

Nederlandstalig vergezelde Hapag-Lloyd Cruises: met Belgen aan boord

Speciaal voor de Belgische cruiseliefhebber lanceert Hapag-Lloyd Cruises een nieuw concept van ‘Nederlandstalig vergezelde cruises voor Belgen’ op 7 geselecteerde vaarroutes in 2024. Geniet van deze ‘once in a lifetime experience’ samen met andere Belgen.

Boek nu en krijg 5% vroegboekkorting op geselecteerde vaarroutes!

Familiereizen

Laat je kinderen van de wereld proeven en beleef samen onvergetelijke avonturen. 

Zuid-Bolivië, een magische plek

Mensen vragen me wel eens “Wat is de mooiste bestemming die je gezien hebt?”. Hmmm, die vraag kan ik echt niet beantwoorden met maar één plaats. Door mijn passie voor reizen en mijn job heb ik het geluk gehad om heel wat prachtige plaatsen te bezoeken en te ontdekken.

Mayotte, een onbekende parel in de Indische Oceaan

Ondertussen ben ik al bijna 25 jaar als reisagent aan het werk. Nog steeds vind ik mijn job even boeiend als in het begin. Nee, eigenlijk nóg boeiender! Ondertussen heb ik al een aardig deel van de wereld gezien en heb ik al heel wat van mijn bucket list mogen afvinken. Maar toch wordt ‘mijn verlanglijstje’ steeds groter. Herken je dit gevoel ook? Hoe meer je reist en hoe meer je met reizen bezig bent, hoe meer het smaakt naar méér!

How do you want to travel?